Austrått Camping og Motel sett fra sjøen.

Austrått Camping og Motel

Austrått Camping og Motel har i 2015 fått nye eiere og vi ser frem til å utvikle denne perlen fremover. Campingen ligger idyllisk til i historiske omgivelser på Austrått i Ørland kommune. Plassen ligger i et rolig familievennlig område og egner seg godt til ferie og fritid. Med utgangspunkt i campingen er det kort vei til sjøen, badestrand, og stangfiske fra land. I gangavstand finner du også Austråttborgen, Austrått fort (Fosen krigshistoriske samlinger), Austrått golfklubb,  Austråttlunden fritidsområde og mye mer. I direkte tilknytning til campingen er det tilrettelagt med kilometervis av gang og sykkelstier gjennom Herregårdsveiene på Austrått. Campingplassen grenser også til Austrått småbåthavn.

På selve campingen har vi blant annet minigolfbane, stor lekeplass, grillområde og balløkke.

Austrått Camping og Motel sett fra sjøen.
Austrått Camping og Motel sett fra sjøen.

Vi tilbyr følgende:

Hytter:
Vi har 14 hytter med enkel standard uten innlagt vann
I løpet av vinteren rennoverer vi 5 av disse og installerer bad.Les mer

Campingplass
Vi har et stort campingområde som egner seg godt for bobiler, campingvogner og telt. Med god kapasitet med levering av strøm.Les mer

Rom i motell
Enkel og dobbeltrom, hvorav tre dobbeltrom med kjøkken. I tillegg en liten leilighet med eget bad, to soverom og kjøkken (5 sengeplasser). Alle rommene er nyoppusset! 🙂 Les mer

Utsikten fra Motellet mot sjøen på Austrått Camping og Motel
Utsikten fra Motellet mot sjøen på Austrått Camping og Motel

Noen Bilder

Vår visjon for Austrått Camping

Vi ønsker å fremstå som et rimelig og godt alternativ til overnatting hele året.

Motellet er allerede pusset opp og utvidet med flere rom. Vi kommer til å fortsette dette arbeidet til vinteren. Ny tømmestasjon for bobil, caravan, buss er montert og i drift.

Vi har planer for å utvide motellet og oppgradere standard med bad i flere av hyttene. I tillegg kommer vi til å bygge et nytt eller renovere sanitærbygg.  Vi har også et naust som vi planlegger å bygg om til et trivelig samlingsted.

Noen bilder fra Austrått Camping og Motel

Velkommen til oss!

Anita og Tore